K I N G web
اولین وبلاگ آموزش ترفندهای کامپیوتر
 

بدون شک یک کامپیوتر رومیزی با لینوکس بسیار امن‌تر از همان کامپیوتر با سایر سیستم‌عامل ها خواهد بود. نکته مهم این است که همیشه برای رسیدن به یک سطح خوب امنیتی حتما لازم نیست از نرم‌افزارهای امنیتی و تکنیک‌های خاص استفاده کنید. گاهی اوقات آسان‌‌ترین را‌ه‌ها برای کسب امنیت، آنهایی هستند که به آسانی فراموش می‌شوند. ممکن است احساس کنید این موارد بسیار عادی هستند اما شاید در همین نکات عادی راه‌کارهای امنیتی‌ای بیابید که تاکنون نمی‌دانستید. اگر یک کاربر تازه‌کار لینوکس هستید، 10 ترفندی که در ادامه معرفی خواهیم کرد محل خوبی برای شروع است. در نتیجه مطمئن باشید تجربه‌ خوبی از لینوکس خواهید داشت.



ادامه مطلب ...

در صورتی که در داخل ویندوز CD، XPهای Ubuntu را اجرا نمایید، در Autorun آن گزینه Install Inside Windows را می‌بینید. با کلیک روی این دکمه می‌توانید لینوکس را در کنار ویندوز خود نصب کنید و در هنگام بوت شدن، یکی از آن دو را انتخاب کنید. اما در این میان یک مشکل وجود دارد. در صورتی که ویندوز خود را عوض کنید، حتی اگر Ubuntu در درایوی غیر از درایو ویندوز نصب شده باشد، Ubuntu از بین میرود و دیگر قابل اجرا نخواهد بود. به زبان دیگر شما با تعویض ویندوز مجبور به نصب مجدد Ubuntu هستید. اما با ترفندی ابتکاری می‌توانید از این کار جلوگیری کرده و حتی پس از تعویض ویندوز هم از Ubuntu به مانند سابق استفاده نمائید. البته باید قبل از نصب ویندوز جدید این ترفند را انجام داده باشید.



ادامه مطلب ...

Ubunto (اوبونتو) یکی از معروف‌ترین و کاربرپسندترین توزیع‌های گنو/لینوکس است که با وجود عمر نسبتاً کوتاه خود توانسته است رشد زیادی در جذب کاربران داشته باشد. در صورتی که شما از کاربرانی باشید که از ویندوز به اوبونتو مهاجرت کرده‌اند، حتماً با قابلیت سطل آشغال یا Recycle Bin که محل ذخیره موقت فایل‌های پاک شده است آشنا هستید. در اوبونتو نیز چنین سطل آشغالی با نام Trash وجود دارد. اما بر خلاف ویندوز، آیکن سطل آشغال در صفحه دسکتاپ اوبونتو به صورت پیش‌فرض وجود ندارد. در این ترفند قصد داریم نحوه افزودن آیکن سطل آشغال به صفحه دسکتاپ را تحت دو میز کار Gnome و KDE در اوبونتو بازگو نماییم.



ادامه مطلب ...

در تاریخ 28 اسفند ماه 1388، نسخه 10.04 سیستم عامل Ubuntu (اوبونتو) به صورت آزمایشی (Beta) منتشر شد. این نسخه از این توزیع محبوب گنو/لینوکس با تغییرات زیادی همراه بوده است. یکی از جنجالی‌ترین این تغییرات، انتقال دکمه‌های پنجره (دکمه‌های مربوط به کمینه کردن، بیشینه کردن و بستن پنجره‌ها) از سمت راست صفحه به سمت چپ بوده است. در نسخه‌های قبلی اوبونتو، دکمه‌های پنجره همانند ویندوز، در سمت راست پنجره قرار داشت. اما در نسخه 10.04، دکمه‌های پنجره به مانند Mac OS به سمت چپ پنجره انتقال یافته است. در صورتی که این تغییر چندان به مذاق شما خوش نیامده است، می‌توانید با استفاده از این ترفند، دکمه های پنجره را از سمت چپ به سمت راست پنجره منتقل کنید، مشابه آن چیزی که در گذشته بود.



ادامه مطلب ...

به طور پیش‌فرض در سیستم عامل اوبونتو، دو نوع صدای ورود (Login) وجود دارد. ابتدا پس از روشن نمودن سیستم و وارد شدن به صفحه اصلی ورود و سپس پس از ورود به محیط دسکتاپ، صدای خوش‌آمدگویی پخش می‌گردد. وجود این صدا چندان ضروری به نظر نمی‌رسد. شاید تنها کاربرد این صدا زمانی باشد که شما از یک سیستم قدیمی و کند استفاده می‌کنید و فاصله زمانی بین روشن نمودن تا بالا آمدن سیستم زیاد است و این صدا می‌تواند به عنوان یک هشداردهنده عمل کند. همچنین اگر در یک محیط عمومی باشید، این صدا می‌تواند بیش از پیش آزاردهنده باشد. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه غیرفعال کردن دو صدای لوگین در اوبونتو نسخه 10.04 و همچنین نسخه‌های قدیمی‌تر بپردازیم.



ادامه مطلب ...

در صورتی که از سیستم عامل Ubuntu نسخه 10.04 استفاده می‌کنید ممکن است با یکی از مشکلات شایع موجود در این نسخه از اوبونتو برخورد کرده باشید. مشکلی که باعث می‌شود Network Manager شما اجرا نشود یا پیغام خطاهای گوناگون دهد. در این ترفند قصد داریم راهی ساده جهت رفع مشکلات پیش آمده برای Network Manager را در اوبونتو 10.04 مطرح کنیم.



ادامه مطلب ...

سیستم‌ عامل «فدورا» یکی از توزیع‌های محبوب لینوکس است که از بسته‌های نرم‌افزاری رایگان ایجاد شده است. در این ترفند قصد داریم به معرفی راهی بپردازیم که با استفاده از آن می‌توانید به صورتی سریع و آسان نرم‌افزارهای مورد نیاز خود را بر روی فدورا نصب کنید.



ادامه مطلب ...
درباره وبلاگ

سلام دوستان هرپرسشی درباره ی کامپیوتر دارید درخدمتیم در نظر ها بنویسید درکمتر از یک ساعت پاسخ دریافت خواهید کرد. E-mail:kingkaveh22@yahoo.com E-mail:kaveh.it50@yahoo.com
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان K I N G web و آدرس kingweb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان